about
products
contact
exibitions
Home  

Porodično preduzeće, IGDA Impex d.o.o. su sa 100% privatnim kapitalom osnovali g-din i g-đica Jovanovic u Beogradu, 1990. godine. Glavna delatnost preduzeća je spoljna trgovina različitim vrstama šumskih gljiva, tartufa i voća. IGDA izvozi svoje proizvode na tržišta SAD-a, Velike Britanije, Rusije, Austrije a od skora i u Japan i Australiju.

Naš cilj je da ove proizvode  predstavimo kao “gotove proizvode" u maloprodajnim pakovanjima pod brendom „IGDA“ na svetskom tržištu gurmanske i zdrave hrane.

Veliko iskustvo stečeno tokom godina snabdevanja lanaca supermarketa kao što su REWE, BILLA i Tesco predstavlja osnovu za dalji razvoj i ekspanziju na svetskom tržištu.

Naša snaga su visok kvalitet proizvoda, HACCP, ISO i IFS standardi kvaliteta, delimično organska sertifikacija proizvoda (TÜF), iskusno rukovodstvo i konkurente cene.

Naša vizija: "Aromatični proizvodi organskog porekla iz nedirnute prirode Srbije kao prvi izbor šefa kuhinje".

U eri gigantskih korporacijskih farmi, gde se ukus često žrtvuje zarad ujednačene veličine i izgleda voćke ili gljive, IGDA se izdvaja svojom posvećenošću prirodno gajenim proizvodima.

IGDA Impex doo, Ruzveltova 3. 11000 Belgrade, Srbija; Mob: + 381 63 301 765; E- mail: officeigda.rs